zzz333

Makujen Tapiola - Street food - pienpanimoiden huurteisia tänään ja huomenna.

 • 24.-25.8.2018
  24.-25.8.2018
 • perjantaina ja lauantaina klo 11-19
  perjantaina ja lauantaina klo 11-19
 • tapiolankeskus.fi/makujentapiola
  tapiolankeskus.fi/makujentapiola
 • Maukas Tapiola-olut, Tapiola-lasista nautittuna on elämys kelle tahansa!
  Maukas Tapiola-olut, Tapiola-lasista nautittuna on elämys kelle tahansa!
 • Espoopäivä.fi Taidetta Tapiolassa ja muualla Espoossa.
  Espoopäivä.fi Taidetta Tapiolassa ja muualla Espoossa.
 • Makujen Tapiola - Street food - pienpanimoiden huurteisia tänään ja huomenna.

 

Tänään ja huomenna on Espoon oma Päivä, joka on suurin vuosittainen kaupunkitapahtuma, jota koordinoi Espoon kaupunki . Tapahtuma ja kulttuuripalvelut ovat levittäytyneet kaikkialle ympäri Espoota. Mitään kohdetta ei ole unohdettu, ainakin näin pikaisesti  ohjelmatarjontaa katsoen. 

Espoon hienosta taidemuseo Emmasta Otaniemeen, missä on mm. Polyteekkarimuseo ja  teekkarilakin 125v-näyttely,  Kaisakodista  Tapiolan Terveysaseman valopihaan keskustelemaan terveydestä ja Leppävaaran kirkkoon kuuntelemaan "lauluja elämästä. Unohtamatta Tapiolan Sinfoniettan Pop Up-konserttejakaan ympäri Espoota. Muumiperheen lauluretki - konsertti on Espoon kulttuurikeskuksessa sunnuntaina ja samoin myöskin kesäinen lauluhetki, ylälämpiössä, Mieskuorolauluja, vanhoja iskelmiä ja sota-ajan lauluja. Ohjelmatarjonta käsittää yli 170 kohdetta, joten tässä on mainittu niistä vain pieni osa.

Illalliset Espoossa paljaan taivaan alla kutsuu vielä kaupunkilaisia nauttimaan katettujen pöytien ääreen ruuasta ja juomista yhdessä ystävien kanssa. Pöytäpaikat ovat ehkä jo etukäteen varattuja aikoja sitten, mutta ainahan voi tulla katsomaan sivusta, mitä herkkuja jokainen seurue on itse tuonut mukanaan. :)  Juhlat ovat Karakalliossa klo 17:00-20:00. Ja Tapiolan Kulttuuriaukiolla 18:00-21:00.

Herkkuteltat ja Pienpanimoalue on levittäynyt Tapiolan aukion Tuulisillalle, missä on ruokapöydät valmiina herkkujen nauttimista varten klo 11-19. Kuuluisaa Tapiola-olutta saa maistaa tätä varten tehdyistä Tapiola-laseista, joita saa ostaa myöskin mukaansa muistoksi.  Fat Lizardin ja Olarin Panimon yhteistyössä lanseeraama Tapiola-olut on jo saanut mainetta maukkaasta yhdistelmästä, joka kuvastaa hyvin Tapiolan henkeä - eli havuista ja männyistä.

Ilalla kauniiksi lopuksi on vielä Tapiolan kirkossa kuultavana "Kirkkomusiikin helmiä", joita tulkitsevat Hannu Jurmu, laulu, Hanna-Maria Hapuli, laulu & urut ja Liisa Malkamäki.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Missä ovat kaikki kuvani jotka otin tänään Tapiolasta, ja kuuluvat olennaisesti tekstiini?

Poistanko koko jutun, vai mitä pitäisi nyt tehdä? Odotan hetken ylläpidon vastausta.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Laitoin kuvat nyt erilliseen juttuun ja ne pitäisi löytyä täältä: zzz333.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/259969-tapiolan-juttuni-kuvat-jaivat-kokonaan-pois-kirjoituksestani